Nieuws

Marjolein Witte en Elisabeth Kaldeway exposeren in Utrecht

Vandaag zie je weer volop Vlampijpkunstenaars in Utrecht. Marjolein Witte en Elisabeth Kaldeway exposeren bij de gratis toegankelijke kunstmanifestatie CareFull.

Art Utrecht brengt ruim 50 kunstenaars en meer dan 20 bijzondere locaties samen in en rond Utrecht met de gratis toegankelijke kunstmanifestatie CareFull, een kunstproject dat gaat over ‘zorg’ in de breedste zin van het woord. Zorg voor elkaar, je omgeving, natuur en jezelf. De deelnemende kunstenaars reflecteren op deze thema’s.

In de installatie Living Space (als in: leefruimte, of: levende ruimte) gaan kunstenaars Jessica Skowroneck en Marjolein Witte een beeldende dialoog aan met elkaar, een proces waarin ze de afhankelijkheidsrelatie tussen mens, stad en natuur onderzoeken.

Elisabeth Kaldeway maakt met haar sculpturen geen portretten van individuen maar tracht een ‘universele mens’ te verbeelden. Haar kleine mensen dromen, slapen, proberen, troosten, voeden, ploeteren, zorgen, zoeken contact, hebben verdriet of pijn, leunen, zitten en wachten. In de houdingen, expressies en gevoelens van Mens kunnen wij onszelf herkennen.

CareFull

Kunstmanifestatie 10 sept – 30 okt
Route door Utrecht
Meer dan 50 kunstenaars op ruim 20 locaties.

Meer info: https://artutrecht.com/carefull/